Hoogtepunten ASCO 2009 nu beschikbaar via videojournaals op Oncologie TV

Oncologie TV (www.oncologietv.nl), het eerste hoogwaardige internet televisiekanaal voor medische professionals over de behandeling van kanker, presenteert videojournaals waarin de belangrijkste hoogtepunten van de ASCO 2009 (www.asco.org) aan de orde komen. Iedereen met een BIG registratie kan zich kosteloos voor Oncologie TV aanmelden om deze video’s te bekijken.

Hoogtepunten ASCO 2009

ASCO videojournaal dag 1
Een discussie over de verwachtingen en het nut van dit jaarlijkse congres met Dr. ir. Koos van der Hoeven, internist oncoloog MCA Alkmaar en voorzitter NVMO, Dr. Vincent Smit, Patholoog Oncoloog LUMC en Dr. Jisk Heslinga, Chirurg Bronovo Den Haag.
Bekijk de uitzending dag 1

ASCO videojournaal dag 2
In dit tweede journaal ontvangt presentatrice Inge Diepman: Prof. dr. Kees Punt en Dr. Carla van Herpen (beiden UMC St Radboud) over studies die zijn gepresenteerd m.b.t colectoraal- en hoofd-hals carcinoom en Dr. Cees Rodenburg van het Meander MC over adjuvante therapie bij mama carcinoom. Ook zullen de hoogtepunten van de 1e eerste dag de revue passeren.
Bekijk de uitzending dag 2

ASCO videojournaal dag 3
In dit journaal ontvangt presentatrice Inge Diepman: Noortje Swart, hoofd apotheek VUMC. Zij heeft personlized cancer therapy gevolgd en Prof. dr. Suresh Senan (radiotherapeut aan het VUMC) bespreekt thorax. Prof. dr. Kees Punt komt de colorectale vindingen toelichten en Dr Koos van der Hoeven geeft zijn opinie over de hoogtepunten van de voorgaande dagen.
Bekijk de uitzending dag 3

ASCO videojournaal dag 4
Het laatste journaal gaat in op de resultaten van vier dagen ASCO en de betekenis voor de klinische praktijk in Nederland. Zo bespreekt Dr. Sabine Linn (NKI-AVL) het mama carcinoom, Prof. dr. Egbert Smit (VUMC) de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van longkanker en Dr. Annemieke Cats (ook van het NKI-AVL) praat over de ontwikkelingen in de behandeling van het maagcarcinoom.
Bekijk de uitzending dag 4

Oncologie TV brengt maandelijks live talkshow updates,die de medische professional op de hoogte houden van nieuwe behandelmethoden en de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van medische oncologie. Daarnaast vinden op hetzelfde web tv platform geaccrediteerde nascholingen plaats.

De programma’s en nascholingen op Oncologie TV worden geproduceerd in nauwe samenwerking met een onafhankelijk medische redactieadviesraad. Meer informatie op www.oncologietv.nl.

Over Quadia Web TV – Medisch
Quadia heeft zeer veel ervaring in de ontwikkeling, productie en distributie van online medische Web TV programma’s. Zowel nascholingen, congressen, patiënten TV als productinformatie worden door Quadia gerealiseerd. Quadia heeft projecten gedaan met o.a. BorstkankerVereniging Nederland, Longkanker Informatie Centrum en Lymfeklierkanker Vereniging Nederland. Bekende programma’s van Quadia zijn: DiabetesLive (www.diabeteslive.nl), Koken in Beeld (www.eetjemetonsmee.nl – het online kookprogramma over gezonde voeding en diabetes van Novo Nordisk) en MC-TV (www.mctv.nl van Medisch Contact).

Over Quadia Web TV
Quadia is een vooraanstaand bedenker, ontwikkelaar en producent van doelgroepgerichte Web TV-uitzendingen en -kanalen die zich onderscheiden door hun interactiviteit, meetbaarheid en resultaatgerichtheid. Daarnaast is Quadia toonaangevend ontwikkelaar van Web TV-technologie, zoals Quadia Web TV Manager en Quadia Live. Quadia biedt full service dienstverlening: van advies en conceptontwikkeling tot en met contentcreatie, hosting, productie, webdevelopment en rapportage. Quadia werkt onder andere voor ABN AMRO, Novo Nordisk, ING en Reed Elsevier en heeft met Ronnie Overgoor (Pitch Management) Blue Shots TV, het online tv netwerk voor de creative minded professional opgezet. Meer informatie op www.quadia.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *