Het Grootste Coronaspreekuur: medicijnen & vaccins

Het Grootste Coronaspreekuur-medicijnen-vaccins

‘Wanneer werkt een medicijn tegen corona goed genoeg?’, ‘wat zijn de behandelmogelijkheden?’ en ‘hoe kan een coronavaccin veilig zijn, als het proces nu zo snel gaat?’.

Het grootste coronaspreekuur

Het zijn stuk voor stuk vragen die wij als medicijnautoriteit CBG regelmatig krijgen. Niet zo gek natuurlijk, aangezien het coronavirus onze samenleving sinds maart dit jaar in zijn greep houdt.

Daarom gaat presentatrice Dionne Stax op 5 november 2020 tijdens het grootste coronaspreekuur live in gesprek met verschillende medicijn- en vaccinexperts, en geven zij antwoord op de vragen die bij u leven. Bent u erbij?

Zet u het alvast in uw agenda?

De interactieve online uitzending ‘Het Grootste Coronaspreekuur: medicijnen en vaccins’ vindt plaats op donderdag 5 november vanaf 19:30 uur. Iedereen mag deelnemen. De uitzending is in ieder geval te zien op YouTube en andere (online) kanalen. Zet u het alvast in uw agenda?

Programma

Tijdens het twee uur durende programma duiken we, samen met u, in de wereld van medicijnen en vaccins in tijden van het coronavirus. Presentatrice Dionne Stax spreekt tijdens de uitzending met onderzoekers, artsen, patiënten en onze eigen coronaexperts. Maar ook uw vragen over medicijnen en vaccins spelen een belangrijke rol. Daarom gaat ‘reporter’ Ajouad el Miloudi op pad om ervoor te zorgen dat u antwoord krijgt op dé vragen die leven in de samenleving.

Uitnodiging

De livestream is voor iedereen. Daarnaast is deze in het bijzonder interessant voor apothekers, artsen, patiëntvertegenwoordigers, wetenschappers en andere geïnteresseerden uit de farmaceutische industrie en overheid. Meer informatie over de livestream volgt binnenkort. Bent u benieuwd naar de livestream en wilt u niets missen? Noteer donderdag 5 november, 19:30 – 21:30 uur alvast in uw agenda en meldt u aan voor het laatste nieuws.

Author: College ter Beoordeling van Geneesmiddelen

Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) beoordeelt en bewaakt de werkzaamheid, risico's en kwaliteit van geneesmiddelen voor mens en dier. Ook beoordeelt het CBG de veiligheid van nieuwe voedingsmiddelen voor de mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *