Hans Smit van organisatie ApotheekZorg is gekozen tot Master Entrepreneur of the Year 2009

Tijdens de galafinale van 10 oktober 2009 zijn de 3 winnaars van Entrepreneur of the Year 2009 in de categorie├źn Master, Accelerating en Emerging bekend geworden.

Ondernemer Hans Smit van organisatie ApotheekZorg BV uit Schiphol-Rijk is zaterdag gekozen tot Master Entrepreneur of the Year 2009. Tijdens de galafinale in Rotterdam ontving hij uit handen van Staatssecretaris Jan Kees de Jager, de bijbehorende Award. De titel Master is voor ondernemers waarvan de onderneming marktleider of leidend is zijn branche.

Ondernemers Niels Peteri & Walter Peteri van organisatie Quooker uit Ridderkerk zijn door de jury verkozen tot Accelerating Entrepreneur of the Year 2009 en ontvingen de prijs uit handen van de heer Pieter Jongstra van Ernst & Young. De Accelerating prijs is voor ondernemers die in de laatste drie jaar een sterke ontwikkeling hebben neergezet.

De prijs voor Emerging Entrepreneur of the Year 2009 is gegaan naar onderneemster Claudia Willemsen van organisatie Kleertjes.com BV uit Doetichem. Zij ontving de prijs uit handen van de heer Bernard Wientjes van VNO-NCW. Een prijs voor de meest succesvolle, startende ondernemer.

De galafinale werd bijgewoond door 350 ondernemers. Na deze fantastische afsluiting is de competitie voor 2010 geopend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *