Gerlach Cerfontaine naar KNMP

Het Hoofdbestuur van de KNMP heeft prof. drs. Gerlach Cerfontaine per 1 juni 2009 in deeltijd aangesteld ter ondersteuning van hoofdbestuur en directie. Speciaal belast met de portefeuille innovatie zal hij zich gaan bezighouden met de ontwikkeling en promotie van nieuwe, innovatieve concepten op gebied van farmaceutische zorgverlening.

Apothekers willen hun rol binnen de zorgketen opnieuw definiëren om optimaal te kunnen inspelen op de huidige ontwikkelingen in de markt. Het ontwikkelen van innovatieve concepten van farmaceutische zorgverlening, in een bedrijfsmatige omgeving en met een professionele en proactieve rol van de apotheker richting de patiënt, staat hierin centraal. Door een innovatief proces in gang te zetten, gericht op een continue verbetering van zorgprestaties, moet de farmaceutische zorg in Nederland de beste ter wereld worden.

Cerfontaine treedt per 1 juni 2009 in dienst om de KNMP hierbij te ondersteunen en tot een constructieve samenwerking te komen met verzekeraars en andere stakeholders. Hij beschikt over een rijke ervaring met publiek-private samenwerking en heeft een lange carrière in de gezondheidszorg achter de rug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *