Full label Generiek Teva gehandhaafd in 2023

By | 09/06/2022

In de Zilveren Kruis aanwijzingenlijst voor volgend jaar verschijnen 188 Teva-geneesmiddelen. Aangezien IDEA in 2023 niet meer bestaat, groeit het preferent aangewezen receptvolume van de geneesmiddelenmarkt drastisch.

Teva was genoodzaakt om hier een rol in te nemen, omdat alle grote zorgverzekeraars hun preferentiebeleid vanaf 1 januari nog breder gaan toepassen.

Full label propositie Teva blijft gehandhaafd

Teva combineert dit beleid met de full label propositie, om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk patiƫnten op hun vertrouwde medicatie kunnen blijven. Een groot aantal geneesmiddelen blijft immers vrij volume (waarbij apotheken het gewenste label kunnen afleveren).

Teva biedt sinds jaar en dag het breedste assortiment receptgeneesmiddelen en dat blijft zo. Teva maakt 9 van de 10 geneesmiddelen in Europese productiefaciliteiten.

Partner in Business

Teva blijft in 2023 ook de partnerships met apotheken en groothandels ondersteunen met unieke diensten als Apotheek Op Maat, Teva Retourbox, Mijn Geneesmiddel in Beeld en MyTeva.

Daarnaast biedt Teva het breedste zelfzorgassortiment met de bewezen verkoopbevorderende ondersteuning. Neem contact op met uw Teva-rayonmanager voor meer informatie.

Author: Teva Nederland

Teva in Nederland is een allround farmaceutisch bedrijf, gevestigd in Haarlem, dat actief is in de verkoop en productie van geneesmiddelen, toedieningshulpmiddelen en zelfzorgproducten. Teva Nederland is onderdeel van Teva Pharmaceutical Industries. De Nederlandse bedrijfsactiviteiten van Teva bestaan uit verkoop & marketing en productie. In Nederland is Teva een van de grootste leveranciers van medicijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *