Farmaceutisch Historische Dag op 23 november

By | 27/10/2021

De Farmaceutisch Historische Dag, met als thema: relatie apotheker en arts, vindt op 23 november 2021 plaats. De Stichting Farmaceutisch Erfgoed organiseert dit symposium en vindt zowel online als fysiek plaats van 10.00 tot 16.00 uur. Openbaar en ziekenhuisapothekers kunnen zich hiervoor aanmelden.

Het beroep apotheker

Het beroep van apotheker is door de eeuwen heen veranderd en daarmee samenhangend ook de relatie tussen apotheker en arts. Tijdens dit symposium wordt er stilgestaan bij deze relatie in het  verleden, heden én toekomst.

Zo zal de historische ontwikkeling aan de orde komen, van de middeleeuwen tot de recente geschiedenis. In twee parallelsessies worden diverse projecten uitgelicht: hoe werken artsen en apothekers vandaag de dag samen? Voorts is er een vooruitblik: hoe zou de relatie tussen apotheker en arts zich kunnen ontwikkelen?

Aanmelden

Author: KNMP

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) is de beroeps- en brancheorganisatie van apothekers en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmacie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *