Farmaceut Lilly Nederland genomineerd voor de Farmacongres Innovatie Award 2009

Lilly Nederland is zeer verheugd met de nominatie voor de Farmacongres Innovatie Award 2009. Met deze nominatie is Lilly door naar de finale van deze Award. Op woensdag 3 juni wordt, tijdens de 13e editie van Het Nationaal Farma Congres, de winnaar van de Award bekend gemaakt door de onafhankelijke jury.

Lilly Nederland is genomineerd met het gezondheidsbevorderende programma Club Diabest. Dit programma helpt mensen met diabetes type 2 bij het ontwikkelen van een gezondheidsbevorderende leefstijl om de risico’s op complicaties van diabetes te verkleinen. Binnen Club Diabest worden praktijkondersteuners opgeleid tot ‘leefstijlcoach’ om diabetespatiënten succesvol te ondersteunen bij leefstijlaanpassingen. Club Diabest is ontwikkeld door Lilly Nederland en wordt ondersteund door Agis in samenwerking met DVN.

Naast Lilly zijn voor de Award genomineerd: de Service Apotheek Hoeven en het Antonius Ziekenhuis te Sneek.

Voor informatie:
www.clubdiabest.nl
www.sbo.nl/farmacongres

Over Eli Lilly en Company
Lilly, een toonaangevend innovatief farmaceutisch bedrijf, werkt continue aan de ontwikkeling van geneesmiddelen van de hoogste kwaliteit om langer, gezonder en actiever te leven. Dit gebeurt door middel van eigen onderzoek in de wereldwijde laboratoria en samenwerking met vooraanstaande wetenschappelijke organisaties. Lilly voorziet in antwoorden – door middel van geneesmiddelen en kennisoverdracht – op vragen over kwaliteit van leven en over genezing en biedt oplossingen voor medische problemen. Het hoofdkantoor van het bedrijf staat in Indianapolis, Indiana, VS. Website www.lilly.com. Website Lilly Nederland: www.lilly.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *