Farma debatteert op 3 juni over innovatie

Kan Nederland een vooraanstaande rol (blijven) spelen bij de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen? Krijgen bedrijven voldoende ruimte? Vindt de politiek innovatie écht van belang? Om die vragen draait Nefarma’s Glazen Zaal Debat op woensdag 3 juni.

Innovatie staat centraal in de zesde bijeenkomst van Nefarma in de Glazen Zaal in Den Haag. De farmaceutische sector investeert meer in onderzoek en ontwikkeling dan welke andere sector ook. Innovatie is het hart van de bedrijven. Toch worden geregeld vraagtekens gezet bij het innovatief vermogen van de sector.

Als aftrap geven drie inleiders hun visie op het thema ‘innovatie in de farmaceutische industrie’. Allereerst is dat Piet Borst, staflid van het Nederlands Kanker Instituut en lid van het Innovatieplatform. Daarnaast houdt ook Hans Hillen, fractielid namens het CDA in de Eerste Kamer, een korte inleiding. De derde spreker is Chirfi Guindo, directeur van MSD Nederland. Aansluitend op hun inleidingen gaan zij, onder leiding van journalist en presentator Charles Groenhuijsen, met elkaar en met de zaal in debat.

Voor geïnteresseerden zijn nog plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via een e-mail aan Shabila Dhonré van de afdeling Communicatie. De deuren gaan open om 15.00 uur; de bijeenkomst gaat van start om 15.30 uur. Meer informatie over de locatie vindt u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *