Efficiënter werken met FarmaFlow

By | 22/01/2016

FarmaFlow

Hoe verander je mee in deze tijd en hoe ga je dat soepel aanpakken? Dit zijn vragen die horen bij een apotheek die vooruit kijkt. Waar gaat het naar toe en hoe ziet de apotheek er dan uit?

FarmaFlow
FarmaFlow geeft antwoord op deze vragen en schept zo duidelijkheid. Wij gaan graag het gesprek aan en kijken naar de juiste oplossing voor jouw apotheek. Op maat en passend bij de organisatie.

Is Smart Fillen of Local fill een goede optie en loopt de GDS en het uitvullen nog steeds vlot en effectief? Heb je al een keus gemaakt en vraag je je af of je er het maximale uit haalt?

FarmaFlow geeft hierop een antwoord. Het is een uniek traject, een bundeling van uitgebreide ervaring, kennis en betrouwbare benchmarkgegevens, gecombineerd met een uitgelezen procesanalyse.

Dit vertalen we naar een handig rapport met praktische tips en een plan van aanpak om te kunnen verbeteren.

De voordelen van FarmaFlow
• inzicht in je processen
• verhoging rentabiliteit
• verbeterde workflow
• meer werkplezier
• verlaging werkdruk

Het persoonlijke contact met FarmaFlow is met Birthe van den Berg. Sinds 2012 heeft FarmaFlow tientallen apotheken van advies voorzien. Zowel stadsapotheken als poliklinische apotheken.

Meer informatie
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek op info@farmaflow.nl of bel met Birthe op 0547-275225.

Author: FarmaFlow

FarmaFlow is een resultaatgericht onderzoekstraject in de apotheek om efficiency voordelen in de dagelijkse praktijk te behalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *