Een portal voor medicijninformatie

By | 18/01/2017

Er is veel goede en betrouwbare informatie over zowel zelfzorgmiddelen als receptgeneesmiddelen, maar consumenten weten die niet altijd even goed te vinden. Daarom wil minister Schippers (VWS) alle informatie over medicijnen in één portal onderbrengen. Ze volgt hierin het advies van NIVEL, dat in opdracht van het ministerie onderzoek deed naar de informatiebehoefte van patiënten over geneesmiddelen.

“Alles wat je wilt weten is beschikbaar”, zegt dr.ir. Liset van Dijk, farmaceutisch onderzoeksleider bij het NIVEL. “Maar voor sommige doelgroepen is de informatie moeilijk vindbaar en lastig te begrijpen.” Dit geldt vooral voor …

Lees verder op de website van Neprofarm: Een portal voor medicijninformatie.

Author: Neprofarm

Neprofarm vertegenwoordigt de belangen van fabrikanten en importeurs van geregistreerde merkgeneesmiddelen die zonder recept verkrijgbaar zijn. Tot dit assortiment behoren zowel de reguliere zelfzorggeneesmiddelen als de homeopathische, fytotherapeutische en antroposofische geneesmiddelen. Ook gezondheidsproducten zoals voedingssupplementen en kruidenpreparaten én zelfzorgproducten die onder de wetgeving voor medische hulpmiddelen vallen, worden door de leden van Neprofarm op de markt gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *