Dr. Markus Arnold wordt Senior Bayer Representative Benelux

Dr. Markus Arnold (45) is per 1 juni 2009 benoemd tot Senior Bayer Representative voor de regio Benelux. Daarnaast is hij benoemd tot Managing Director van Bayer SA-NV in Diegem (B) en wordt hij Senior Representative Benelux voor Bayer MaterialScience.

Markus Arnold is doctor in de rechten en startte zijn beroepsloopbaan in 1994 bij Bayer AG in Leverkusen. Tijdens zijn 15-jarige carrière in het concern bekleedde hij verschillende functies in Duitsland en in het buitenland. Zo werd hij reeds in 1995 ‘General Counsel’ Asia Pacific in Hongkong en leidde daarmee de juridische activiteiten van Bayer in China.

Van 1997 tot 2000 was hij in Peking als General Manager van Bayer (China) Ltd. verantwoordelijk voor de Bayer-investeringen in China. Vervolgens keerde hij terug naar Leverkusen, waar hij tot 2002, als lid van het Managementcomité voor farma wereldwijd, de leiding kreeg van o.a. strategische planning, financiën, controlling, licensing en informatiemanagement.

In 2002 ging dr. Arnold naar de USA waar hij ruim 2 jaar jaar fungeerde als Chief Administration Officer Healthcare en Bayer HealthCare Representative voor Noord-Amerika. Na zijn terugkeer naar de concerncentrale in Leverkusen kreeg hij de leiding van de Regio Europa binnen het Corporate Center Regionale Coördinering. Sinds 2006 was hij verantwoordelijk voor de agentuur business van Bayer wereldwijd.
Dr. Markus Arnold is gehuwd en vader van drie kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *