Digitale ontmoetingsplaats en servicepunt voor behandelaren van longkanker

Op 11 mei introduceert Roche Nederland een nieuw digitaal trefpunt, een website die het karakter krijgt van een infoplaza voor oncologen en pulmonologen, door Roche samengebracht in het superspecialisme ‘pulmoncology’.

www.pulmoncology.nl is een digitale ontmoetingsplaats, documentatiecentrum en servicepunt voor longkankerprofessionals. De bezoeker vindt er onder meer een dagelijkse, internationale nieuwsvoorziening op het gebied van de pulmoncology, een overzicht van klinische studies, online nascholingen, productinformatie en informatie over nationale en internationale congressen en evenementen. Ook kan men er terecht voor slide kits en afbeeldingen die men kan gebruiken voor eigen presentaties.

De website heeft uiteraard een interactief karakter. Zo worden persoonlijke vragen over bijvoorbeeld literatuur, klinisch onderzoek of congressen door medewerkers van Roche zo snel mogelijk beantwoord.

www.pulmoncology.nl is toegankelijk voor MSRC-geregistreerde longartsen en zij die daarvoor in opleiding zijn. Inschrijving als lid van deze digitale gemeenschap is kosteloos en kan plaatsvinden via de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *