Digitale ontmoetingsplaats en servicepunt voor behandelaren van kanker

Na de succesvolle introductie van www.pulmoncology.nl voor behandelaren van longkanker in mei van dit jaar introduceert Roche Nederland op 23 november ook een nieuw infoplaza voor andere oncologische indicaties: www.rocheoncology.nl.

De nieuwe website is een digitale ontmoetingsplaats, documentatiecentrum en servicepunt voor professionals in de oncologie. De bezoeker vindt er onder meer een dagelijkse, internationale nieuwsvoorziening op het gebied van de oncologie, een overzicht van nationale klinische studies, online nascholingen, productinformatie en informatie over nationale en internationale congressen en evenementen. Tevens biedt de website een groot aantal service elementen. Zo kan men er terecht voor slide kits, illustratiemateriaal en graphics die men kan gebruiken voor eigen presentaties. Via de bestelfunctie is het mogelijk om wetenschappelijke of patiƫnteninformatie makkelijk te bestellen. De website heeft uiteraard een interactief karakter. Zo worden persoonlijke vragen over bijvoorbeeld literatuur, klinisch onderzoek of congressen door medewerkers van Roche zo snel mogelijk beantwoord.

www.rocheoncology.nl is toegankelijk voor BIG-geregistreerde artsen en apothekers en zij die daarvoor in opleiding zijn. Inschrijving als lid van deze digitale gemeenschap is kosteloos en kan plaatsvinden via de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *