Clozapine ampullen weer beschikbaar

By | 11/06/2014

Tot 2013 was Brocacef Ziekenhuisfarmacie de bereider en leverancier van clozapine ampullen in Nederland. Na het betrekken van de nieuwe huisvesting was deze bereiding voor Brocacef Ziekenhuisfarmacie niet meer uitvoerbaar.

Recent is Brocacef Ziekenhuisfarmacie daarom een samenwerking aangegaan met Apotheek A15 in Gorinchem, onderdeel van het Erasmus MC. Op basis van het productdossier van Brocacef Ziekenhuisfarmacie, de faciliteiten van Apotheek A15 en de gezamenlijke deskundigheid, is de bereiding van deze ampullen opnieuw gestart.

De eerste charge ‘clozapine injvlst 25 mg/ml ampul 5 ml BZF’ (ZI-nr: 16005635) is inmiddels vrijgegeven. Hierdoor zijn de ampullen met ingang van 12 juni 2014 weer te verkrijgen via Brocacef Ziekenhuisfarmacie.

Meer informatie
– E-mail: info@brocacefziekenhuisfarmacie.nl
– Telefoon +31 478 50 92 00
– Fax: +31 478 50 92 65

Author: Brocacef

Brocacef Groep, gevestigd in Maarssen is een groep van ondernemingen, actief op het gebied van de gezondheidszorg. Naast de distributie van geneesmiddelen en medische producten, ontwikkelt en implementeert Brocacef Groep apotheek- en farmaceutische zorgconcepten. Brocacef Groep is onderdeel van de PHOENIX group in Mannheim en van Celesio AG, gevestigd in Stuttgart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *