CBG Wetenschapsdag 2022 – Inschrijving geopend!

Op 17 februari 2022 vindt een nieuwe editie van de CBG Wetenschapsdag plaats, met als thema ‘Strengthening academic drug development: how to move forward with confidence?’.

We nemen het huidige landschap van academische geneesmiddelenontwikkeling nader onder de loep. Hoe kan maximale impact van onderzoek, geïnitieerd door academische centra bereikt worden?

Programma CBG Wetenschapsdag 2022

Het inspirerende programma geeft een update van het Europese STARS-project gericht op ‘Strengthening Training of Academia in Regulatory Science’.

Het programma bevat presentaties van prominente sprekers, onder meer dr. Saco de Visser (FAST, ZonMW), Ambassadeur Clémence Ross-van Dorp (Ministerie van Economische Zaken), prof. Jaap Verweij (KNAW, Erasmus MC) en prof. Bert Leufkens (Universiteit Utrecht).

In interactieve discussies zullen we belemmeringen identificeren, initiatieven bespreken die zijn genomen om de kloof tussen onderzoek en regelgeving te dichten, en reflecteren op welke manier academische geneesmiddelenontwikkeling ondersteund kan worden.

Online editie

Mis deze online editie van de CBG Wetenschapsdag niet! Bekijk het uitgebreide programma en meld je aan. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

  • Wat: CBG Wetenschapsdag
  • Wanneer: 17 februari 2022, 13:00-17:00 uur
  • Waar: Online
Author: College ter Beoordeling van Geneesmiddelen

Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) beoordeelt en bewaakt de werkzaamheid, risico's en kwaliteit van geneesmiddelen voor mens en dier. Ook beoordeelt het CBG de veiligheid van nieuwe voedingsmiddelen voor de mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *