CBG Dag van de Informatievoorziening op 8 maart 2018

CBG Dag van de informatievoorzieningOp donderdag 8 maart 2018 organiseert het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) een bijeenkomst voor bedrijven over nationale en Europese ontwikkelingen op het gebied van informatievoorziening en -uitwisseling.

Samen met Europese collega’s werkt het CBG voortdurend aan het verbeteren van informatievoorziening en –uitwisseling. Zo werken we bijvoorbeeld aan een efficiënter indieningsproces, standaarden voor het slim uitwisselen van informatie en aan het begrijpelijker en toegankelijker maken van productinformatie voor de praktijk van artsen, apothekers en patiënten.

Op de Dag van de Informatievoorziening besteden we aandacht aan deze verschillende nationale en Europese ontwikkelingen. Het CBG gaat graag met u in gesprek over hoe u hier als bedrijf met een handelsvergunning voor (dier)geneesmiddelen aan kunt bijdragen en wat deze ontwikkelingen voor u betekenen.

Locatie en programma

De Dag van de Informatievoorziening vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het programma start om 9:30 uur (inloop 9:00 uur).

In de ochtend informeren we u over de stand van zaken met betrekking tot elektronische indieningen, harmonisatie van standaarden en de (vernieuwde) privacywetgeving. Een interactief middagprogramma focust zich op het verbeteren van de begrijpelijkheid van de productinformatie, de ontwikkeling van elektronische productinformatie en de verbeterde ontsluiting van productinformatie.

Omstreeks 17:00 uur sluiten we de dag af met een netwerkborrel waar u met het CBG en collega bedrijven kunt napraten over de dag. Ook is er een informatiemarkt rondom het thema ‘Verbeteren van Productinformatie’. Hier kunt u in contact komen met bedrijven die diensten aanbieden rondom het verbeteren van productinformatie of het vereenvoudigen van teksten. Bent u ook een bedrijf dat een soortgelijke dienst aanbiedt? Stuur dan een e-mail naar DagvandeIV@cbg-meb.nl. U bent dan van harte welkom.

Meer informatie en inschrijving

Bekijk snel het veelzijdige programma op www.CBGDagvandeIV.nl. Hier kunt u zich alvast inschrijven en uw voorkeur voor de gesprekssessies in het middagprogramma aangeven. U kunt zich uiterlijk tot 25 februari 2018 inschrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *