CBG Collegedag: Kansen voor innovatie

De datum voor de jaarlijkse Collegedag van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) is bekend. Deze wordt gehouden op woensdag 13 juni 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Programma en thema

Het thema van de CBG Collegedag 2018 is: ‘Kansen voor innovatie’. Welke trends en ontwikkelingen zijn er op het gebied van geneesmiddelenontwikkeling in Nederland? Natuurlijk kijken we naar de komst van het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) naar Amsterdam. Wat zijn de inhoudelijke kansen die de komst van de EMA biedt? Wat betekent dit voor patiënten, medische professionals en onderzoekers?

Inspirerende en prominente sprekers uit het medisch-farmaceutische en bestuurlijke veld benaderen innovatie tijdens het plenaire ochtendprogramma vanuit hun eigen visie. ’s Middags kunt u deelnemen aan workshops en lezingen door experts over diverse onderwerpen: ontwikkelingen in wetenschap, praktijk, beleid en maatschappelijke trends.

De Collegedag is voor alle geïnteresseerden werkzaam binnen overheid, wetenschap, farmaceutische industrie en daarnaast zorgverleners, patiëntvertegenwoordigers en masterstudenten farmacie en geneeskunde.

Aanmelden

U kunt uw interesse om deel te nemen vast kenbaar maken door een e-mail te sturen naar collegedag@cbg-meb.nl. Wij houden u op de hoogte over het programma, de sprekers en wanneer u zich kunt inschrijven voor de Collegedag en workshops.

Reserveert u de datum alvast in uw agenda?

Meer informatie
CBG Collegedag

Author: College ter Beoordeling van Geneesmiddelen

Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) beoordeelt en bewaakt de werkzaamheid, risico's en kwaliteit van geneesmiddelen voor mens en dier. Ook beoordeelt het CBG de veiligheid van nieuwe voedingsmiddelen voor de mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *