CBG Collegedag 2021 – Balans in roerige tijden

Noteer woensdag 10 november 2021 alvast in uw agenda. Die dag staat namelijk de CBG Collegedag op het programma. Het jaarlijkse evenement van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) is online en wordt gepresenteerd door Tom van ’t Hek.

CBG Collegedag

Het hoofdthema van de CBG Collegedag 2021 van de Nederlandse medicijnautoriteit is ‘Balans in roerige tijden’. Vanuit hetgeen we geleerd hebben tijdens de coronapandemie willen we via verschillende invalshoeken naar de toekomst kijken.

Balans in roerige tijden

Welke lessen hebben we geleerd? Maar vooral: wat houden we vast? Voor welke therapeutische gebieden en indicaties in de toekomst zetten we bijvoorbeeld in op versnelde beoordelingen? Welke kansen biedt dit ons als medicijnautoriteit voor de toekomst?

We hopen op een inspirerende ochtend, met onderwerpen zoals ethiek, risicocommunicatie en remote clinical trials. Digitale bezoekers en inspirerende prominente sprekers uit het medische, farmaceutische en bestuurlijke veld gaan daar aan bijdragen.

Relatiedag

De CBG Collegedag is een relatiedag voor apothekers, artsen, patiëntvertegenwoordigers, wetenschappers en geïnteresseerden uit de farmaceutische industrie en overheid. We nodigen u daarom graag (online) uit voor het evenement.

Woensdag 10 november

Reserveer woensdag 10 november van 10.00 uur tot 13.00 uur alvast in uw agenda. Een officiële uitnodiging met aanmeldlink volgt op een later moment!

Author: College ter Beoordeling van Geneesmiddelen

Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) beoordeelt en bewaakt de werkzaamheid, risico's en kwaliteit van geneesmiddelen voor mens en dier. Ook beoordeelt het CBG de veiligheid van nieuwe voedingsmiddelen voor de mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *