“Blijf zelfstandig, geef zelf vorm aan de toekomst”

By | 06/03/2015
Alphega Pharmacy Europese Conventie 2015

Alphega Pharmacy Europese Conventie 2015

Alphega Pharmacy rondde vrijdag 6 maart 2015 haar zevende Europese Conventie in het Grimaldi Forum in Monaco af; een evenement dat bijgewoond werd door meer dan 1000 afgevaardigden uit acht landen.

Het thema ‘Blijf zelfstandig, geef zelf vorm aan de toekomst’ werd uitgedragen in een reeks lezingen en workshops, die benadrukten hoe zelfstandige apothekers de weg naar de toekomst zelf kunnen leiden met de apotheek in het hart van de zorg.

Alphega Pharmacy Europese Conventie 2015

Alphega Pharmacy Europese Conventie 2015

De Alphega Pharmacy Europesan Convention is het eerste internationale evenement van het netwerk van zelfstandige apotheken sinds de oprichting van Walgreens Boots Alliance in december 2014.

In de afsluitende toespraak van het evenement bevestigde Ornella Barra, Executive Vice President, President and Chief Executive of Global Wholesale & International Retail of Walgreens Boots Alliance de toewijding van de nieuwe organisatie aan zelfstandige apotheken: “Onze commitment aan het beroep van apotheker en zelfstandige apotheken is nog nooit zo sterk geweest. Als eerste wereldwijde, farmacie geleide zorg- en welzijnsonderneming bieden onze gecombineerde kracht, schaal en expertise extra voordelen aan zelfstandige apotheken en garanderen dat Alphega Pharmacy zich blijft ontwikkelen. Apotheken zijn topprioriteit voor Walgreens Boots Alliance en ik zie ons graag samen nieuwe en spannende kansen aanpakken.”

Author: Alphega Apotheek

Alphega apotheek is een toonaangevend Europees netwerk van zelfstandige apothekers. Sinds de oprichting in 2001 is Alphega Pharmacy uitgegroeid tot een netwerk van 6.000 zelfstandige apotheken in negen landen: Tsjechië, Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland, Duitsland, het VK, Turkije en Roemenië. Alphega Apotheek is een onderdeel van Alliance Healthcare Nederland. Dit bedrijf is onderdeel van de Pharmaceutical Wholesale Division van Walgreens Boots Alliance.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *