Benoeming business development manager zorgverzekeraars door Alliance Healthcare en Kring-apotheek

By | 21/04/2010

Alliance Healthcare en Kring-apotheek benoemen met ingang van 1 juni aanstaande Barbara de Reijke tot business development manager zorgverzekeraars. Zij wordt verantwoordelijk voor het onderhouden van de relaties met zorgverzekeraars en voor de onderhandelingen. Als business development manager zorgverzekeraars zal Barbara op basis van partnership de zorgpropositie van Kring-apotheek voor zorgverzekeraars verder ontwikkelen en in de markt zetten.

Hiervoor was Barbara bij Agis Zorgverzekeringen werkzaam als manager zorg farmacie. Bij Agis heeft Barbara ervaring opgedaan in een functie waar verschillende belangen spelen en heeft daarbij nauw samengewerkt met collega-zorgverzekeraars en instanties zoals NZa (Nederlandse Zorgautoriteit) en het Ministerie van VWS (Volksgezondheid, Wetenschap en Sport). Voor Agis Zorgverzekeringen was Barbara werkzaam in de farmaceutische industrie.

Barbara de Reijke: “De ontwikkelingen in de zorgsector gaan heel snel en blijven voorlopig in beweging. Ik ben ervan overtuigd dat de apotheker een essentiële rol heeft in de farmaceutische zorg. Grote marktspelers in de farmacie, zoals Kring-apotheek spelen een belangrijke rol om deze rol inzichtelijk te maken en de toekomst van onze zorg te bepalen. Bij Agis heb ik mij vanuit het perspectief van een zorgverzekeraar ingezet om de kwaliteit van een apotheek inzichtelijk te maken. In mijn nieuwe functie bij Alliance Healthcare kan ik mij vanuit een ander perspectief in blijven zetten voor ditzelfde doel.”

Author: Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de totale farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Door deze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Door het vormen van strategische samenwerkingsverbanden waarborgen wij de kwaliteit van de zorg en de optimale ondersteuning van de klant. Samenwerking is onze sleutel tot succes. Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van Walgreens Boots Alliance.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *