Apothekers presenteren onderzoek tijdens Congres Goed Gebruik Geneesmiddelen

By | 24/03/2016

Verschillende apothekers presenteren hun onderzoek naar gepast gebruik van medicijnen tijdens het Congres Goed Gebruik Geneesmiddelen (GGG) op 7 april 2016 in de Beurs van Berlage. Dit doen zij in workshops over onderwerpen als drug rediscovery, medicatieoverdracht en innovatieve studies bij ouderen.

Apothekers zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het congres, waar zij ervaringen kunnen uitwisselen met collega’s.

Naast de workshops zijn er posterpresentaties van de 11 GGG-projecten die subsidie kregen in de eerste praktijkgerichte ronde Stimulering in de Praktijk (STIP). De KNMP geeft ook een posterpresentatie. En het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn presenteert in een plenaire sessie zijn Visie op geneesmiddelen.

Bekijk het volledige programma van het GGG-congres en meld u aan

GGG-programma
Het GGG-programma van ZonMw, van start gegaan in 2012, subsidieert onderzoek naar betere inzet en gebruik van geneesmiddelen. Doel is het effectiever, veiliger en doelmatiger inzetten van bestaande geneesmiddelen. Apothekers met goede initiatieven kunnen een aanvraag indienen bij het programma.

Meer over het GGG-programma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *