Apotheken Zorggroep Almere sluiten zich aan bij Kring-apotheekformule

Vandaag hebben de apotheken van Zorggroep Almere de franchiseovereenkomst met Kring-apotheek BV ondertekend. In totaal sluiten 21 apotheken zich aan bij het collectief van 330 Kring-apotheken.

“Onze apotheken staan voor kwaliteit en klantgerichtheid,” zegt Garmt Boonstra, manager Farmacie van Zorggroep Almere. “In de Kring-apotheek formule vinden wij deze kwaliteiten terug. Door aan te sluiten bij het collectief van Kring-apotheek versterken wij onze onderhandelingspositie richting andere partijen. Tegelijkertijd blijven wij een zelfstandige apotheekorganisatie binnen Zorggroep Almere”.

“Kring-apotheken zijn net als de apotheken van Zorggroep Almere klantvriendelijke apotheken waar zorgconsumenten graag komen voor advies en informatie over hun geneesmiddelen en waar je merkt dat de zorg, de service en de informatie van hoge kwaliteit zijn”, aldus Gertjan Hooijman, directeur Kring-apotheek. “Wij verwelkomen de apotheken van Zorggroep Almere dan ook van harte in onze formule. Kring-apothekers werken samen op het gebied van farmaceutische zorg, kwaliteit, communicatie, inkoop en bedrijfsvoering. Met de aansluiting van de apotheken van Zorggroep Almere bouwen wij onze spilfunctie in de gezondheidszorg verder uit.”

De Kring-apotheekformule is een krachtig collectief van 330 apotheken die samen bouwen aan een vooruitstrevend klant- en zorggericht apotheekconcept. Alliance Healthcare en Verenigde Kring-apothekers Nederland (VKAN) zijn de aandeelhouders van Kring-apotheek BV.

De klanten van de 21 apotheken van Zorggroep Almere merken geen verandering in locatie, want de apotheken blijven gevestigd in de gezondheidscentra.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *