‘Apotheekteam van de toekomst’ thema KNMP-regiobijeenkomsten

By | 10/01/2019

‘Het apotheekteam van de toekomst’ is dit jaar het thema van de KNMP-regiobijeenkomsten. De reeks bijeenkomsten vindt plaats van 12 t/m 26 februari 2019 in de regio’s Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Dordrecht en Assen.

Centrale vragen

Hoe zien apothekers de toekomst van de apotheek, henzelf en hun team? Zijn er straks nog voldoende mensen om farmaceutische zorg aan patiënten te kunnen verlenen? En hoe krijgen apothekers en hun teams de benodigde kennis en vaardigheden om deze zorg te leveren? Deze vragen komen aan bod in de KNMP-regiobijeenkomsten.

Visiedocument

Tijdens de regiobijeenkomsten zal het visiedocument ‘Het apotheekteam van de toekomst’ de revue passeren, maar ook de ‘beste gezondheidswebsite 2018’: Apotheek.nl. Hoe kan het apotheekteam de website gebruiken tijdens gesprekken met patiënten? Verder komt het Professioneel Statuut aan de orde dat bijdraagt aan het professioneel handelen en autonomie van de apotheker in loondienst en zijn werkgever.

Aanmelden

Aanmelden voor de KNMP-regiobijeenkomsten

Data en locaties

Dinsdag 12 februari Van der Valk Hotel Oostzaan – Amsterdam
Westeinde 1, 1511 MA Oostzaan
Donderdag 14 februari Postillon Hotel Arnhem
Europaweg 25, 6816 SL Arnhem
Dinsdag 19 februari Golden Tulip Hotel Jagershorst
Valkenswaardseweg 44, 5595 XB Leende
Donderdag 21 februari Postillon Hotel Dordrecht
Rijksstraatweg 30, 3316 EH Dordrecht
Dinsdag 26 februari Van der Valk Hotel Spier – Dwingeloo
Oude Postweg 8, 9417 TG Spier

Aanvang is om 9.30 uur en er wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch om 12.30 uur. Voor openbaar en ziekenhuisapothekers wordt accreditatie aangevraagd.

Author: KNMP

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) is de beroeps- en brancheorganisatie van apothekers en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmacie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *