Apotheek.nl Magazine is uit!

By | 06/05/2019
Apotheek.nl Magazine

Waarom is de informatie op Apotheek.nl zo betrouwbaar?

Hoe vergemakkelijkt Apotheek.nl de werkzaamheden in de apotheek? Waarom is de informatie op Apotheek.nl zo betrouwbaar? Hoe gebruiken apothekersassistenten de website? Dit en meer is te lezen in het nieuwe magazine over Apotheek.nl. Elke apotheek ontving 2 exemplaren.

Naamsbekendheid vergroten

De KNMP startte in februari een campagne die de naamsbekendheid voor Apotheek.nl moet vergroten. Diverse initiatieven dragen hier aan bij, zoals: een speciale campagnepagina op Apotheek.nl; een (nog te lanceren) radiospot, online advertenties; filmpjes, posters; flyers en pennen. Sinds deze week voegt de KNMP hier een magazine voor het apotheekteam aan toe. ‘Met korte en informatieve artikelen, veel beeldmateriaal en een aantrekkelijke vormgeving. En bovendien een fraaie cover voor op de lunch-, vergader-, of koffietafel’, aldus Nike Everaarts, apotheker en coördinator van Apotheek.nl.

Ambassadeur

Everaarts: ‘Ik wil apothekers graag adviseren de inhoud van het magazine met het team te bespreken. Zodat iedereen bekend raakt met de inhoud en opzet van de website. En zodat het hele team, als ‘ambassadeur’ van Apotheek.nl, de patiënt vervolgens proactief op de site weet te wijzen. Net zoals huisartsen doen. Geen patiënt lijkt nog een huisartsenpraktijk te verlaten zonder op Thuisarts.nl te zijn gewezen. Het zou fantastisch zijn als Apotheek.nl zo’n zelfde rol krijgt in alle apotheken in Nederland.’

Extra exemplaren

Elke apotheek heeft twee exemplaren ontvangen. Wenst u meer magazines? Of hebben u en uw team onverhoopt niets ontvangen? Neem contact op via communicatie@knmp.nl.

Over Apotheek.nl

Apotheek.nl is een uitgave van de KNMP, de beroeps- en branchevereniging van apothekers. Een team van apothekers controleert en actualiseert dagelijks de teksten namens alle apothekers van Nederland.

Doe mee!

De KNMP geeft Apotheek.nl in heel 2019 de aandacht die de site verdient. Doet u ook mee? Ga naar: KNMP/nl/ikdoemee.

Author: KNMP

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) is de beroeps- en brancheorganisatie van apothekers en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmacie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *