Alliance Healthcare ontwikkelt innovatief hoofdkantoor en hypermodern distributiecentrum

By | 29/01/2021
Alliance Healthcare, Alloga Veghel

Alliance Healthcare opent in juli 2022 een nieuw hoofdkantoor en een nieuw centraal distributiecentrum in Veghel.  

Kalman Petro (Managing Director Alliance Healthcare Nederland): “We vieren dit jaar onze 125e verjaardag en we groeien gestaag door. Het is daarmee een mooi moment om een modern en duurzaam hoofdkantoor en distributiecentrum voor Alloga te ontwikkelen. Hiermee zijn we weer klaar voor de toekomst”.  

Alliance Healthcare, Alloga Veghel

Duurzaam

Alliance Healthcare neemt deel aan de Greendeal en wil op een duurzame wijze de snelle groei van het bedrijf versterken. Daarom is met de ontwikkeling werkelijk alles gedacht zoals: BREAAM-NL, BENG, een Gasloze ‘All-Electric’ klimaatinstallatie, Zonnepanelen, Triple HR+++glas, Daglicht-, en beweging gestuurde LED verlichting en een Energie Monitor Beheersysteem.  

Opladen

De medewerkers zullen gebruik kunnen maken van 3 grote overdekte Fietsenstallingen mét laadpunten voor elektrische fietsen en 70 oplaadplaatsen t.b.v. elektrische voertuigen.

Kantoortuin

Er zal een parkachtige kantoortuin gerealiseerd worden met wandelpaden en picknickplaatsen.

Dit duurzame en innovatieve distributiecentrum inclusief hoofdkantoor met een gezamenlijke oppervlakte van ca. 71.000m2 en 596 parkeerplaatsen, zal worden gerealiseerd op een perceel van ruim 13 hectare van bedrijventerrein Foodpark Veghel door logistiek vastgoedspecialist WDP.  

Alliance Healthcare, Alloga Veghel

Alloga

Alloga, onderdeel van Alliance Healthcare Nederland met momenteel vestigingen in Veghel, Wijchen en Tiel is marktleider in Europa op het gebied van specialistische dienstverlening in supply chain-oplossingen voor de gezondheidszorg. Het bedrijf is actief in 13 Europese landen.  

Thomas Morshuis (Managing Director Alloga); “Ons nieuwe distributiecentrum stelt ons in staat de snelle groei van Alloga verder gestalte te geven en logistieke dienstverlening voor onze farmaceutische partners op topniveau te leveren”

Distributiecentrum

Het distributiecentrum wordt ontwikkeld ten behoeve van de opslag en distributie van Farmaceutische producten. Het ultramoderne magazijn voldoet aan alle GDP-eisen en maakt beveiligde opslag mogelijk van farmaceutische producten met gecontroleerde kamertemperatuur (15-25˚C), gekoeld (2-8˚C) en ingevroren (-20˚C). 

Author: Alliance Healthcare

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de totale farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Door deze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Door het vormen van strategische samenwerkingsverbanden waarborgen wij de kwaliteit van de zorg en de optimale ondersteuning van de klant. Samenwerking is onze sleutel tot succes. Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van Walgreens Boots Alliance.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *