Alli® bewezen effectief geneesmiddel tegen overgewicht

By | 13/05/2009

Alli (orlistat 60 mg) – het geneesmiddel dat volwassenen kan helpen 50% meer gewicht te verliezen dan met een dieet alleen1 – is vanaf vandaag verkrijgbaar in apotheken in Nederland. alli zorgt ervoor dat het lichaam 25% van het vet in je eten niet opneemt. Bij elke 2 kilo gewichtsverlies door dieet helpt alli nog één extra kilo af te vallen. alli beloont je harde werken. Het is het eerste en enige, goedgekeurde geneesmiddel om af te vallen, dat zonder recept verkrijgbaar is in de apotheek.

Alli streeft naar verstandig, geleidelijk gewichtsverlies. Met het alli programma leer je een actieve levenstijl en gezonde eetgewoontes aan te nemen.

Ter ondersteuning van je gewichtsverlies, ontvang je als alli gebruiker een gratis alli programma boekje in de apotheek. Dit boekje bevat ondermeer alli informatie, lekkere recepten en een voedingsdagboek. Consumenten hebben ook vrije toegang tot een online ondersteuningsprogramma (www.alli.nl) met de volgende informatie:
• smakelijke en gezonde recepten met minder vet
• gezonde menu tips
• een BMI (Body Mass Index) calculator
• tips om meer te bewegen

Een gewichtsverlies van 5-10% van je lichaamsgewicht leidt tot aanzienlijke verbetering van je fysieke en emotionele gezondheid.2-4 “Onderzoek laat zien dat consumenten elk jaar miljoenen euro’s uitgeven aan crash diëten, ‘wonderpillen’, en – mogelijk zelfs onveilige – voedingssupplementen om gewicht te verliezen, vaak zonder enig wetenschappelijk bewijs. De beschikbaarheid van alli, dat is goedgekeurd door de Europese registratie autoriteit (EMEA), geeft consumenten de mogelijkheid om zonder recept een bewezen effectief geneesmiddel te kopen als hulp in hun strijd tegen overgewicht. Voor vele mensen is gewichtsverlies de katalysator op weg naar verbetering van de algehele gezondheid en zelfvertrouwen.” zegt de vooraanstaande Europese obesitas deskundige, Professor Stephan Jacob van het Cardio-Metabolisch Instituut, Villingen-Schwenningen in Duitsland.

Mignon van der Westerlaken, Regulatory Affairs Director Northern Europe GlaxoSmithKline Consumer Healthcare,zegt: “Overgewicht en obesitas vormen een groot probleem in onze maatschappij. Mensen hebben hulp nodig. alli biedt een klinisch bewezen manier om mensen te helpen gewicht te verliezen. Miljoenen mensen in Amerika hebben sinds juni 2007 alli gebruikt. Het geneesmiddel is daar heel goed ontvangen. Het is fantastisch dat we al zoveel mensen hebben geholpen om hun doelstellingen te bereiken.”

Alli kost in de apotheek € 58,94 voor een verpakking van 84 capsules.

Over GlaxoSmithKline
GlaxoSmithKline (GSK) behoort tot de leidende, innovatieve farmaceutische en healthcare bedrijven in de wereld. Het is de bedrijfsmissie van GSK om de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren door hen in staat te stellen een actiever leven te leiden, zich beter te voelen en langer te leven.

Author: GlaxoSmithKline

GlaxoSmithKline (GSK) is een internationaal healthcare bedrijf met een missie: we willen mensen in staat stellen een actiever leven te leiden, zich beter te voelen en langer te leven. We leveren innovaties die waardevol zijn voor de maatschappij. De vaccins, geneesmiddelen en gezondheidsproducten voor consumenten die we onderzoeken en ontwikkelen kunnen de gezondheid en het welzijn van mensen verbeteren, en ze uiteindelijk helpen om een rijk leven te leiden en bij te dragen aan de welvaart van de gemeenschap waar ze deel van uitmaken.

One thought on “Alli® bewezen effectief geneesmiddel tegen overgewicht

  1. Jaap Uithof

    Alli is UA en er dient dan ook medicatiebewaking te worden uitgevoerd, alsmede een controle op de BMI. Hoe gaan we dat doen via internet vrienden?

    Jaap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *