Aanmelden voor Het Grote Zorgdebat op maandagavond 8 maart

By | 03/03/2021

De KNMP organiseert samen met een grote variëteit van beroeps-, branche- en patiëntenorganisaties uit de zorg op maandagavond 8 maart Het Grote Zorgdebat.

Debateren over vier zorgthema’s

Kandidaat-Kamerleden van twaalf politieke partijen gaan in debat over vier zorgbrede thema’s, waaronder de regiefunctie van politiek Den Haag en het preventiebeleid. De KNMP nodigt haar leden uit om het debat online te volgen.

Livestream

Middels een aanmelding ontvangen geïnteresseerde apothekers een link naar de livestream.

Zorgthema’s

De (aanstaande) politici gaan in debat over vier zorgbrede thema’s. Op het programma staan de digitalisering van de zorg, de regiefunctie vanuit politiek Den Haag, het preventiebeleid en de arbeidsmarkt.

Bij het debat zijn bekende zorgwoordvoerders uit de huidige Tweede Kamer aanwezig, onder wie Fleur Agema (PVV), Vera Bergkamp (D66), Maarten Hijink (SP) en Corinne Ellemeet (GroenLinks). Thom van Campen (VVD), Mirjam Bikker (CU) en Liane den Haan (50PLUS) zullen als potentieel nieuwe Tweede Kamerleden hun licht schijnen op de grote uitdagingen in de zorg. Ook Mona Keijzer (CDA), Attje Kuiken (PvdA), Kees van der Staaij (SGP) en Tunahan Kuzu (DENK) en Eva van Esch (PvdD) participeren in het debat.

Het Grote Zorgdebat

Het Grote Zorgdebat is zorgbreed en online te volgen voor iedereen die zich betrokken voelt bij de gezondheidszorg in Nederland. De KNMP nodigt haar leden uit om ook in te schakelen bij de livestream van het debat.

De apothekersorganisatie organiseert Het Grote Zorgdebat samen met Actiz, FBZ, Federatie Medisch Specialisten, GGD-GHOR Nederland, KNGF, KNMG, KNMT, LAD, LHV, de Nederlandse ggz, NFU, NVM, NVZ, Patiëntenfederatie Nederland, RegioPlus, V&VN, VGN, ZKN en ZN.

Aanmelden

Author: KNMP

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) is de beroeps- en brancheorganisatie van apothekers en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmacie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *