Aanbevelingen apothekers Tweede Kamerverkiezingen 2021

By | 11/09/2020

De KNMP stelt voor om de farmaceutische patiëntenzorg te versterken door een inschrijving bij de huisapotheek. Dat staat in de aanbevelingen van de KNMP aan de politieke partijen.

Aanbevelingen

De KNMP brengt deze aanbevelingen bij de programmacommissies van de politieke partijen onder de aandacht in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen in 2021.

De gezondheidszorg zal een belangrijk onderwerp zijn tijdens de verkiezingen, mede door de recente uitbraak van het coronavirus.

Aris Prins

Voorzitter Aris Prins van de KNMP: “De inzet van farmaceutische patiëntenzorg wordt van steeds groter belang. Met deze aanbevelingen kunnen apothekers zich nog meer richten op de zorgfunctie en de patiëntveiligheid verder kunnen verhogen. Daarnaast kunnen apothekers de preventieve zorg versterken. Bijvoorbeeld met de bevoegdheid om te vaccineren.”

Meer informatie

Author: KNMP

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) is de beroeps- en brancheorganisatie van apothekers en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmacie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *