50e Verkoop punt voor PHA diergeneesmiddelen in de Apotheek.

PHA heeft met Apotheek de Waal in Oosterhout de 50e Apotheek toegevoegd aan haar klant portfolio. Steeds meer Apotheken zien het nut in van handverkoop in Diergeneesmiddelen. PHA is dan ook zeer verguld dat Apotheker Almar Nijholt de keus heeft gemaakt om met PHA in zee te gaan. Wat doorslaggevend was voor Dhr. Nijholt is dat met het kwijtraken van een oppervlak van slechts 50 cm x 50 cm in zijn Apotheek hij een volledig assortiment met hoogwaardige producten aan zijn Apotheek kon toevoegen.

De producten van PHA vindt u op www.pet-medical.nl

Producten van de Pet Health Association (PHA) zijn voor zowel honden als katten met een oplossing voor elke veel voorkomende aandoening. De producten van PHA zijn eerlijke en natuurlijke producten welke geen suiker, kleurstoffen of conserveringsmiddelen bevatten.
PHA is opgericht in Zwitserland door een deskundig team van dierenartsen, apothekers en biologen. PHA staat voor wetenschappelijk onderbouwde en praktisch bruikbare producten. Voor de productie worden bij voorkeur natuurlijke ingrediënten geselecteerd. Het PHA assortiment is exclusief verkrijgbaar in de apotheek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *