22 technologische ontwikkelingen in de gezondheidszorg voor 2018

By | 11/01/2018

Zorg Enablers 2018

In tijden van exponentiele groei op technologisch gebied is het voor zorgprofessionals en bestuurders lastig om door de bomen het bos nog te zien. Welke mogelijkheden zijn er, én hoe kies je? In de publicatie Zorg Enablers 2018 worden de belangrijkste technologische ontwikkelingen in de zorg op een rij gezet.

Zorg Enablers 2018

Met de publicatie willen auteurs Philip J. Idenburg en Vivian Dekkers de zorgprofessional en bestuurder op weg helpen. Verdere digitalisering, robotisering en de enorme druk om de zorg betaalbaar te houden zorgt ervoor dat het aantal technologische toepassingen in rap tempo toeneemt. De selectie en implementatie blijkt echter vaak lastig.

Zorg Enablers helpt zorgprofessionals op weg met een helder overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen met bijbehorende kansen, risico’s en praktijkvoorbeelden.

Gratis downloaden

De publicatie is gratis te downloaden op www.zorgenablers.nl.

Zorg Enablers 2018

Author: BeBright

BeBright is een adviesbureau gericht op strategie en innovatie rond maatschappelijke vraagstukken. Daarbij kiezen wij voor leiderschap in zorg, wonen & welzijn. Wij versterken de vitaliteit van organisaties en de samenleving door verbindingen te leggen en vernieuwingen te versnellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *