100 vragen aan je apotheker

By | 11/10/2022
Medicijnwijzer, Annelies Vanderlinden

Het boek Medicijnwijzer is een handleiding voor verantwoord medicijngebruik en een goede gezondheid, met tal van herkenbare voorbeelden en nuttige tips.

Aan de hand van 100 veelgestelde vragen wordt uitgelegd hoe je veilig gebruik kunt maken van je huisapotheek en EHBO-koffer.

Je leert welke geneesmiddelen je het best op voorraad kunt hebben, hoe je die moet bewaren, en welke huis-, tuin- en keukenmiddeltjes je beter kunt mijden.

Medicijnwijzer

  • Waarom moet je sommige geneesmiddelen bij het eten innemen?
  • Mag je medicatie die over de datum is nog gebruiken?
  • Hoe weet je of een geneesmiddel geschikt is voor kinderen?
  • Helpen anti-agingproducten echt?
  • Wat mag er niet ontbreken in je reisapotheek?

Optimaliseer je huisapotheek en reisapotheek en weet hoe je het best de geneesmiddelen erin gebruikt.

“Wie een geneesmiddel gaat halen in de apotheek, krijgt er altijd de nodige instructies bij. Maar als apotheker merkte ik dat patiënten vaak niet begrijpen waarom ze die krijgen en hoe ze bepaalde geneesmiddelen moeten innemen. In dit boek bundel ik alle informatie om veilig met geneesmiddelen om te gaan.” – Apotheker Annelies Vanderlinden

Over de auteur

Annelies Vanderlinden heeft jaren ervaring als apotheker, en is actief bij onlineapotheek Viata. In Medicijnwijzer legt zij in gewonemensentaal uit hoe geneesmiddelen precies werken.

Medicijnwijzer, Annelies Vanderlinden
Author: Terra Lannoo

Uitgeverij Terra Lannoo is één van de meest toonaangevende uitgeverijen van geïllustreerde non-fictie. De uitgeverij is bekend door succesvolle uitgaven op het gebied van tuinieren, interieur en design, zwangerschap en ouderschap, nostalgie en cadeauboeken. Daarnaast treedt Terra Lannoo in Nederland op als verkooporganisatie van Uitgeverij Lannoo en van Michelin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *